Over Eye-4U

Gaan jouw ouders scheiden? Dan heb je vast veel vragen, gedachten en gevoelens. Die wil je misschien wel bespreken met iemand die jou begrijpt en waarbij jij je veilig voelt. Of ben je een ouder die in een scheiding zit en worstel je met eigen emoties, terwijl je je ook zorgen maakt over je zoon en/of dochter? En op welke signalen moet je als leerkracht of hulpverlener letten?
Eye-4U ondersteunt kinderen en jongeren van gescheiden ouders op een laagdrempelige manier, die aansluit op hun behoefte en belevingswereld. Daarnaast geven we vraaggerichte workshops en voorlichtingen.

Buddyondersteuning
Zijn jouw ouders gescheiden of zitten ze nog in het scheidingsproces en heb jij behoefte aan een luisterend oor? Wil je leren hoe je omgaat met je gedachten en gevoelens? Of wil je het contact met een van je ouders herstellen en zou je wel wat advies kunnen gebruiken?
Eye-4U koppelt je dan aan een derdejaarsstudent die hierin gespecialiseerd is. Samen met deze buddy bespreek je wat jij nodig hebt.

Workshops en voorlichting
Heb je als ouder, docent of andere betrokkene behoefte aan meer kennis over echtscheiding en de impact hiervan op jongeren? Eye-4U verzorgt vraaggerichte workshops en voorlichtingen. Onderwerpen zijn onder andere de gevolgen van echtscheiding, het versterken van de positie van kinderen/jongeren en het gebruik van creatieve communicatie- en werkvormen.

Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.